Gris av mossa

Skriven den 6 september, 2011

Uppgiften var att göra lantliga saker av mossa, halm och hönsnät som sedan ska ställas ut på Liseberg i helgen. Min grupp skulle göra en gris. Min första tanke var att det var skönt att jag inte behöver vara med på Liseberg och skämmas för grisen (det var bara vår lärare som skulle vara med där).

Vi började hämta mossa och göra en kropp av hönsnät som vi sedan fyllde med halm, därefter klädde vi in hela grisen i mossa. Till sist pyntade vi vår gris med pärlor och rosetter.

Och när grisen var klar så skämdes jag inte för den, tyckte att den blev söt. Det var en väldigt rolig uppgift.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier