Spiralbunden bukett

Skriven den 7 september, 2011

Idag fick vi fortsätta öva på spiralbunden bukett. Den här gången fanns det lite fler blommor att välja på än förra veckan. Här är några av de buketter jag gjorde.

 

När vi gjort några buketter fick vi göra en redesbukett. Vi gjorde ett rede av björkris och stack in blommor. Det var svårt men roligt. Den här buketten fick vi spara, buketterna ska säljas i vår lilla övningsbutik på fredag.

Så här blev min bukett.

redesbukett2redesbukett3

 

4 kommentarer till Spiralbunden bukett

  1. Lovisa skriver:

    Vad duktig du är min Sand! :) Gillar speciellt buketten längst ner :P

  2. Lotta Forsberg skriver:

    Vad duktig du är.Riktigt fina buketter.Jag önskar mig en i november.Jag är stolt över dig Sandra./Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier