Nivåbukett

Skriven den 15 september, 2011

 

Idag fick vi lära oss något nytt igen, en nivåbukett. Då började vi att göra en grön botten i spiral, sen stack vi i blommorna och fick dem på så sätt att stanna kvar där man ville ha dem. Eller ja, det var ju meningen att det skulle bli så i alla fall. Det här var väldigt svårt tyckte jag, svårt att få ner blommorna. Vi upptäckte också att det var lågt till tak när vi höll på med de höga gladiolerna. Men jag blev nöjd med resultatet.

 

 

I veckan har vi även bundit några kransar. Jag dekorerade en av dem idag.

En kommentar till Nivåbukett

  1. Lovisa skriver:

    Vilken härligt höstig krans! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier