Nivådekoration

Skriven den 21 september, 2011

Idag har jag gjort 2 dekorationer i radial stickteknik. Den första vi gjorde var en nivådekoration där alla blommor ska vara i olika nivåer. Allt ser så lätt ut när vår lärare Anna-Karin visar hur det ska vara, men när man ska göra likadant så var det inte alls så lätt.

Den andra dekorationen var en repetition från förra veckans avlånga bordsdekoration. Där placerade vi blommorna i olika linjer och den skulle se likadan ut från båda håll, till skillnad från nivådekorationen som har en fram- och baksida.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier