Projekt inför öppet hus

Skriven den 27 september, 2011

På lördag är det öppet hus på skolan. Vi har idag börjat jobba med ett projekt i vegetativ stil som sedan ska visas upp på lördag, det blir ett vernissage i sagans värld. Min grupp ska bygga upp en miljö där Emil i Lönneberga passar in. Efter en del ändringar i vår planering, eftersom vi inte förstod den vegetativa stilen rätt, så ska vi göra en del av en väg, dikeskanten och en åker. Allt kommer bli mycket större än vi först tänkt så det blir inga små detaljer. Sen kommer formbinderi in i bilden och då ska vi göra en gärdesgård och Emils ”mysse” och ”bysse”.

Idag har vi sågat torvblock och satt fast på lastpall för att få fram dikeskanten, ska göra resten av den vegetativa stilen på torsdag så att inget hinner vissna till lördag. Vi har skurit ut mössan och bössan i oasis. Bössan har vi börjat klä med veteax genom att limma fast det. Det blev en del brännskador på händerna av det varma limmet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier