Förberedelser för öppet hus

Skriven den 28 september, 2011

Idag har vi inte jobbat med projektet utan gjort andra förberedelser inför öppet hus på lördag. Vi har gjort dekorationer, buketter och planteringar som ska säljas i vår lilla butik. Vi fick jobba lite mer fritt idag, det var roligt. Här är en nivådekoration och en bukett som jag gjorde.

En kommentar till Förberedelser för öppet hus

  1. Lovisa skriver:

    Vilka fina! Det är så roligt att läsa och se vad du gör i skolan :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier