Vegetativ stil & formbinderi

Skriven den 29 september, 2011

Det har varit en väldigt intensiv dag idag. Vi har gjort klart den vegetativa delen på vår sagovärld och det var ett ganska tungt jobb. Vi fick gräva en hel del för att få upp grästuvor och annat med jorden kvar. Det blev en del spring fram och tillbaka med tunga hinkar, det var dagens träning =)

Vi gjorde även klart Emils bössa och mössa. Mössan som vi format i oasis klädde vi med vit krysantemum som vi sedan sprayade blå.

Vi blev klara med allt vi tänkt för dagen och det känns bra. Imorgon ska allt på plats i ett klassrum, fixas till lite mer så att man inte ser pallen och så ska vi göra ett staket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier