Emils sagovärld klar!

Skriven den 30 september, 2011

Idag blev vi klara med Emils sagovärld. Vi fick bygga ut lite på kanterna så att man inte skulle se pallen, vi byggde en gärdesgård och placerade ut ”myssen” och ”byssen”. Vi blev klara i tid och fick sluta till lunch som vanligt på fredagar, väldigt skönt. Jag är nöjd med vårt arbete och nu ska jag njuta av en ledig fredag eftermiddag. Här får ni tjuvtitta lite på vår färdiga sagomiljö som är en av 7 st som ingår i vår vernissage imorgon.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier