Begravningsdekoration

Skriven den 5 oktober, 2011

Idag lärde oss Anna-Karin att göra en begravningsdekoration i dekorativ stil. Det tog hela dagen att göra en dekoration. Vi behöver nog öva upp snabbheten en hel del, fast det var ju massa genomgångar som tog tid också. Som vanligt så var det svårare än vad det ser ut men det var ändå en del saker vi gjort i andra dekorationer som kom tillbaka i denna. Vi hade tex samma placering på de översta aconitumen som i nivådekorationen. Vi jobbade även med den långa linjen som aconitumen fick skapa, och centrallinjen som utgjordes av nejlikorna, vilket var samma tänk som i den avlånga bordsdekorationen vi gjort.

Jag tog lite bilder under arbetes gång för att jag ska komma ihåg hur vi gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier