Elmia Garden Flower Grand Prix

Skriven den 11 oktober, 2011

Idag var vi på trädgårdsmässan på Elmia. Det var väldigt inspirerande att vara där. Synd bara att man som privatperson inte fick köpa något, för det fanns väldigt mycket fint. Det var även Elmia Garden Flower Grand Prix, en tävling där florister tävlar i blomsterbinderi inför alla besökare. Det var 20 florister som gjorde 2 olika blomsterbinderier var. De var jätteduktiga allihop och det var roligt att se dem arbeta. Alla hade likadana blommor och samma uppgift men fick göra den på sitt sätt, kul att se hur olika alla gjorde. Man fick många nya idéer på vad man kan göra. Här är några av buketterna och dekorationerna de gjorde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier