Hjärtan och begravningskrans

Skriven den 20 oktober, 2011

På förmiddagen idag gjorde vi 2 st mosshjärtan. Det första hjärtat gjorde vi i kartong och oasis som vi sedan klädde med mossa och dekorerade ganska neutralt för att den ska passa på en grav. Det andra hjärtat var ett färdiggjort mosshjärta med hål i mitten. Det skulle vi dekorera så att det skulle passa att lägga utanför dörren t.ex. Så här blev dem jag gjorde.

På eftermiddagen dekorerade vi cypresskransen vi gjort tidigare. Kul med något nytt men det blev lite stressigt att hinna klart innan vi slutade för dagen. Jag hann i alla fall och så här blev resultatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier