Dörrhjärta

Skriven den 23 oktober, 2011

I fredags var jag och köpte massa floristpyssel. Det var pärlnålar, spoltrådar, boulliontråd, tygrosor, mosshjärta mm. Så igår var jag tvungen att pyssla lite =) Gjorde ett dörrhjärta som mormor och morfar ska få. Lägger även ut en bild på en plantering jag gjort.

3 kommentarer till Dörrhjärta

  1. Lovisa skriver:

    Lila och grönt är väldigt fint ihop! :)

  2. Emilia skriver:

    Tack! Lite svårt att beskriva med ord, men jag kan absolut visa dig sen när vi kommer tillbaka efter praktiken (om det finns några löv kvar då) :)
    Ha ett bra lov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier