Praktik

Skriven den 8 november, 2011

Nu har jag praktik på Åhlunds blomstertid i Kumla. Har varit här i 2 dagar och ska ha praktik i 2 veckor. Jag har fått göra massa dörrhjärtan och andra små dekorationer, packat upp nya krukor och prismärkt, och idag fick jag göra en kondoleansbukett vilket var lite nervöst eftersom det var mer ”på riktigt” än i skolan.
Jag jobbar ihop med Sara som äger butiken och Maria som också jobbar där, dom är väldigt trevliga så jag tror det kommer bli 2 roliga veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier