Sista dagen på praktiken

Skriven den 18 november, 2011

Nu har jag gjort sista dagen på min praktik. Det har varit roligt att få se hur det funkar i en blomsterbutik. Idag har vi haft ganska många kunder så jag har fått öva en hel del på att hjälpa till så gott jag kan, det är roligt. Har även dekorerat några hjärtan, planterat och städat mm. Igår gjorde jag och Maria 2 st begravningsdekorationer, lägger ut bild på en av dem.
Tack Sara och Maria för de här 2 veckorna.

skyltningrund_bukett1begravningsdekoration7

ahlundsblomstertidahlundsblomstertid2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier