Födelsedagsbukett och dekoration

Skriven den 21 november, 2011

Igår fyllde mamma år, hon fick en bukett av familjen och en dekoration av mormor och morfar som jag fått äran att göra. I dekorationen hade jag rosor, Krysantemum, salal och murgröna. I buketten var det 2 sorters rosor, krysantemum, bärhyperikum, aspidistrablad och texasgräs.

En kommentar till Födelsedagsbukett och dekoration

  1. Lotta Forsberg skriver:

    Ja det är verkligen roligt att få så fina blomsterarrangemang./ En tacksam mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier