Formallinjär stilart

Skriven den 1 december, 2011

Den här veckan har vi fått lära oss formallinjär stil. Den stilen innebär lite material, avskalat, kontraster, ingen klar yttre form. Man skulle framhäva en rak linje med hjälp av något krokigt t.ex. Det skulle vara kontraster i form, färg, texturer mm. Vi har gjort buketter, höga och låga dekorationer. Det var väldigt roligt att använda en del ovanliga blommor och blad. Jag har även använt mig av en del krukväxtblad t.ex svärmorstunga. Den sista dekorationen har jag och Jenny gjort tillsammans.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier