Juldekorationer

Skriven den 22 december, 2011

Lägger upp några bilder på dekorationer jag gjort till mamma och pappa. Fick inspiration från min praktik att göra en flaskdekoration så det ville jag testa. Har satt fast oasis på en glöggflaska och dekorerat med ros, germini, texasgräs, hjärtan på tråd, spansk mossa mm.

I bordsdekorationen har jag planterat 2 echiveria och sen har jag ros och germini i oasis. Har även stuckit i vaxat blåbärsris.

En kommentar till Juldekorationer

  1. André skriver:

    Älskar färgkombinationerna! Mycket vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier