Droppformad brudbukett & stiftad tärnbukett

Skriven den 19 januari, 2012

Idag var det repetition på droppformad brudbukett. Den här buketten var finare i färgen tycker jag. Idag fick vi öva upp snabbheten lite för vi skulle hinna med att göra en stiftad tärnbukett också. När man gör en stiftad bukett så klipper man av stälkarna kort, trär i ståltråd och tejpar med floratejp. Då har man fått ståltrådstjälkar istället för vanliga, dessa kan man sedan böja hur man vill. Man får lite ont i tummen av allt tejpande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier