Transparent stil

Skriven den 28 januari, 2012

Igår gjorde jag klart min lampa i transparent stil. Transparent stil är som det låter – transparent. Det ska även vara linjer, lager på lager, lekfullt, mörkt och ljust, något opakt mm. Fick med några av de egenskaperna i min lampa.

Vi fick även testa att göra en glameliaros. Man limmar på rosblad på en ros så att den blir större.

En kommentar till Transparent stil

  1. Lotta Forsberg skriver:

    Åh, att man kan göra större rosor var nå´t nytt.Fint,kanske något för en stor födelsedag?
    Lampan är cool.
    /Lotta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier