Brudbukett med steelgrass

Skriven den 2 februari, 2012

Den här veckan har vi fått göra lite ovanliga och roliga brudbuketter. Igår gjorde jag den här med steelgrass. Den var väldigt rolig att göra men det var lite pilligt att få dit allt. Jag har trätt på hypericumbär högst upp på gräset. För att få ut volymen i gräset använde jag pärlnålar och fäste i 2-3 grässtrån och ett hypericumbär. Längst ner har jag trätt på santini kermit och dekorerat med pärlor, pärlhyacint och orkidéklockor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier