Brudbukett och corsage

Skriven den 2 februari, 2012

Idag har jag gjort en väldigt annorlunda brudbukett med solbollar. Vi fick göra efter en bild. Det är ingen oasis i den, jag gjorde först en liten bukett med solbollar och sen stack jag igenom fler solbollar som jag satte fast med buntband. Förutom massa solbollar är det galaxieblad, texasgräs och orkidéklockor i den. Gjorde även en liten corsage som matchade till.

Gjorde en till corsage som matchar en rund rosbukett med långt handtag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier