Alla hjärtans dag-solitär

Skriven den 10 februari, 2012

Jag har tyvärr varit sjuk i veckan och därför har det inte hänt så mycket på bloggen. Jag var iallafall med när vi gjorde alla hjärtans dag-solitärer i skolan. Vi dekorerade rosorna med tex polkagriskäpp och en lapp där det stod ”du är söt”. Jag har använt en chili och på lappen står det ”du är het”.

2 kommentarer till Alla hjärtans dag-solitär

  1. André skriver:

    Det var ju tur att ni skrev ”du är söt” och inte ”du är en gris” när ni använde polkagrisarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier