Tulpaner

Skriven den 23 februari, 2012

Idag känns det som vår ute. Den känslan förstärktes eftersom vi gjorde tulpanbuketter i vårfärger. Vi har pratat om Johannes Ittens färgcirkel och fick göra varsin bukett där vi valde färger utifrån denna. Jag valde en färgsammansättning på 3 färger – en treklang, det blev färgerna limegrön, violett och rosa. Gjorde även en rosa bukett med lila sisoflor och bast.

Eftersom jag inte var med när de gjorde en dekoration i parallell stickteknik så passade jag på att göra det idag. Det blev en väldigt färgglad dekoration med tulpaner, strandveronica och massa pinnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier