Butiksprojekt

Skriven den 28 februari, 2012

På torsdag 1 mars kl 10-14 är butiken Strelitzia öppen på Sötåsens Naturbruksgymnasium (utanför floristsalen), Töreboda. Vi har haft som projekt att starta en ny butik och på torsdag kommer vi (jag, Beatrice och Tomina) att ha vår påhittade butik öppen, fast i liten skala. Idag har vi gjort klart de krukväxter som vi kommer att sälja. Det kommer även att finnas buketter i fina vårfärger. Välkomna på torsdag!

Här kommer några bilder på våra olika krukväxter.

 

En kommentar till Butiksprojekt

  1. Anna-Karin skriver:

    Kul idé med notpapper runt glaskrukan. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier