Butik Strelitzia

Skriven den 1 mars, 2012

 

Idag har jag, Tomina och Beatrice haft öppet vår butik Strelitzia på skolan.  Vi har haft som projekt i vår att ”starta” en butik och idag fick vi göra det praktiskt på skolan. Strelitzia är papegojblomma på latin och den blomman har vi även konturen av i vår logga. Vi har fått köpa in snittblommor och krukväxter och göra de buketter och planteringar som vi ville ha i butiken. Vi hade grönt och vitt tema i butiken och buketterna var i vårfärger. Vi hade några specialplanteringar som gick i ett musiktema. Fotona som vi hade uppe i butiken har jag tagit.


En kommentar till Butik Strelitzia

  1. Lotta Forsberg skriver:

    Det var roligt att se er butik.
    En fin blomma står nu på köksbordet.
    /Lotta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier