Begravningsdekorationer

Skriven den 14 mars, 2012

Idag har vi gjort 3 olika begravningsdekorationer som var lite annorlunda mot de traditionella vi tidigare gjort. Den första var en solfjäderformad.

Sen fick vi göra en hög dekoration  med parallell stickteknik, till den fick vi välja blommor själva. Jag valde att göra en lite ”gladare” begravningsdekoration med starka rosa färger. Jag har klätt hållaren med rosa sisoflor och täckt oasisen med vit sisal. Handtaget på oasishållaren får ni tänka bort, det ska inte vara där men vi hade inga fler hållare utan handtag.

Den sista dekorationen var låg och rund och där fick vi också välja blommor själva. Jag är lite inne på vårfärger nu så det blev lime, rosa och lila. Det är även lite gulorange skiftning i freesian och då blir mitt färgval en fyrklang i Johannes Ittens färgskala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier