Brudbukett av konstgjort material

Skriven den 16 mars, 2012

Idag har jag, Tomina och Beatrice gjort en brudbukett av konstgjort material. Vi har sprayat tygrosor vita, rosa och svarta, stiftat dom och stuckit i en blomliknande halv ”boll”. Sen dekorerade vi med massa pärlor och diamanter. På handtaget har vi limmat på svarta cannapinnar och mikadopinnar, lindat med sidenband och limmat på pärlor i slutet av handtaget. Vi har använt vit och svart sisoflor runt buketten. Buketten blev väldigt häftig och glammig. Vi hade gärna tagit med oss den hem allihop, men den kommer istället att finnas med på Bilmässan på Elmia, Jönköping, i påskhelgen. Några från klassen kommer vara där och göra olika blomsterarrangemang bland alla bilar.

2 kommentarer till Brudbukett av konstgjort material

  1. Rebecca skriver:

    Hej Sandra, vilken underbart vacker bukett! Kan man beställa sådana av dig? Jag letar just nu efter en brudbukett i tyg, och blev helt förälskad i denna när jag såg den :-)

    Med vänlig hälsning
    Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier