Påskkrans

Skriven den 16 mars, 2012

Igår gjorde jag en påskkrans att hänga på dörren. Den blev lite väl stor för vår dörr men ska det va så ska det va =) Först gjorde jag kransen av björkris, det gick åt ganska mycket. Tulpanerna har varsina vattenrör som jag satt fast i kransen. Har även plockat isär pärlhyacinter och nålat fast. Tulpanerna dricker ganska mycket vatten upptäckte jag, så man får nog fylla på vatten varje dag. Min krans hänger i ett trapphus, blommorna håller sig mycket längre om man har kransen ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier