Påskpynt

Skriven den 5 april, 2012

Nu är det hög tid att påskpynta :) Jag har gjort en vårkrans till dörren. Den är gjord av kornell. Tyckte att det passade bättre med en lite mindre krans till vår dörr. Hade den stora påskkransen med tulpaner förut men tröttnade på att byta ut tulpanerna så ofta.

Har även gjort de här små stubbarna som jag kallar dem, Jag har använt olika pinnar som vide, kornell och några fler. Påskliljorna sitter i vattenrör. Ska göra en ”påskliljeboll” också, men den kommer det bild på en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier