Tackbukett

Skriven den 13 april, 2012

Idag har vi gjort tackbuketter till våra praktikvärdar. Vi har fått göra egna beställningar på vilka blommor vi ville ha så allas buketter blev olika. Roligt att få inspireras av varandras buketter. Jag valde att göra en rund bukett i ett rede av kornell, valde färger efter symboliken i dem. Buketten symboliserar lugn, harmoni, glädje, vår mm. I eftermiddags var jag och lämnade buketten till min praktikvärd, hon blev glad =)

3 kommentarer till Tackbukett

  1. Daniel Alexander skriver:

    Säg det med blommor! Tänk att dessa buketter kan symbolisera så mycket, det är ju fantastiskt=)

  2. Daniel Alexander skriver:

    =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier