Blomsterbinderier till bal och fest

Skriven den 24 april, 2012

Idag har vi haft ett samarbete med Stylistelever, Haga Limo och media elever från västerhöjd. Några i klassen fick vara modeller, de blev stylade först och sen fick de låna balklänningar från Kristina boden. Efter det var det dags för fotografering vid First hotell på Billingen, modellerna fotades även i studion på Västerhöjd. Jag och Jenny var i samma grupp, vi hade gjort en bukett med vita rosor, en flaskdekoration med veronica, orkidé, ruskus och björngräs, och ett armband med mini orkidéklockor på. Temat var bal och fest men buketten gör sig lika bra som brudbukett. Jenny var modell och jag roade mig med att fota lite =)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier