Exponeringsprov

Skriven den 27 april, 2012

Igår hade vi exponeringsprov. Vi fick varsin tapet som vi skulle utgå ifrån. Jag fick en ljusgrå. Jag ville göra något somrigt så den grå tapeten fick symbolisera sten och klippor, sen valde jag att ha med mycket turkost som fick symbolisera havet. Man har fått planera hur man vill ha sin exponering för några veckor sedan eftersom man skulle hinna beställa krukor och blommor. Det var väldigt roligt att planera allt från grunden och få bestämma vad man ville ha med. Jag blev väldigt nöjd med resultatet, det blev sommar vid havet som jag ville ha det =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier