Brudbuketter

Skriven den 28 maj, 2012

I onsdags och torsdags förra veckan hade vi repetition på brudbuketter, vi gick noga igenom allt som de kommer bedöma på proven denna vecka.

Jag gjorde en droppformad och en rund bukett med samma blommor. Blommorna jag använde var ros purple power, vita kryss, blå tistlar, lila phlox och lila dendrobium. Grönt som jag använde var poppel, björngräs, texasgräs, galaxieblad, krukväxterna hjärtan på tråd, silverek och silvertrassel.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier