Examensprov

Skriven den 1 juni, 2012

Denna veckan har vi haft 3 examensprov. Alla fick likadana blommor och så fick man dela upp själv till vilka uppgifter man ville använda dem, så det var ingen som gjorde exakt likadant som någon annan. Vi skulle göra valfri brudbukett, begravningsdekoration efter bild som vi valde själva och en bukett med grönsakstema i ”spindelstomme”. Sen var det även lite teori. Nu känns det väldigt skönt att alla prov är avklarade och att det gick bra. Här är bilder på det jag gjorde.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier