Tuff brudbukett med svart tyll och aluminiumtråd

Skriven den 10 september, 2012

I lördags gifte sig mina vänner Lovisa och Jacob. Lovisa gillar rosa (som man kan ana på hennes blogg: pinklajf.wordpress.com) och ville ha en knallrosa brudbukett som var häftig och inte gullig. Jacob som vant sig vid att allt ska vara rosa fick en rosa ros i sin corsage. Jag har använt den cerise rosen purple power som jag tycker är väldigt fin och som även doftar gott. Som en manchett använde jag aluminiumtråd och svart tyll. Corsagen gick i samma stil som brudbuketten fast utan tyll.

 

 

2 kommentarer till Tuff brudbukett med svart tyll och aluminiumtråd

  1. André skriver:

    Superfint! Diggade corsagen skarpt.

    Underbar fest med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier