Höstdekorationer med trädgårdsblommor

Skriven den 19 september, 2012

Igår gjorde jag några höstdekorationer av blommor man kan hitta i trädgården, vill försöka ge lite inspiration till att använda blommor som växer ute för säsongen. Gjorde bl.a de här dekorationerna. Till den höga dekorationen har jag använt 3 st sköldpaddsört, 2 ormhasselkvistar, mossa, kastanjer, ullgarn och några pärlnålar.

I tekannan är det murgröna, humle, japansk lykta, tagetes, kastanjer och ormhassel. Det blir en höstig känsla med de orange och bruna färgerna samt kastanjerna. Sen tycker jag att te verkligen hör hösten till, så vad kan väl vara mer höstlikt än en liten tekanna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier