Farsdagdekoration och buketter

Skriven den 12 november, 2012

Den här dekorationen innehåller avalanche ros, anastasia kryss, lite brudslöja och läderblad, echeveria. mossa och ormhassel. Jag lät echeverian vara kvar i den lilla plastkrukan som jag bara dolde med lite ullgarn.

Höga buketter är tacksamma att göra om man vill få en festlig bukett med lite färre blommor, här med anastasia, sommarjärnek, björngräs och läderblad i den ena och lilja, läderblad, björngräs och ormhassel i den andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier