Snart första advent

Skriven den 24 november, 2012

Nu är det inte långt kvar till advent. Jag och min svägerska var ute i god tid och gjorde dörrkransar och annat adventsfint redan för 2 veckor sedan. Jag gjorde en dörrkrans, 2 hjärtan som man kan sätta upp på dörren eller lägga som dekoration på bordet eller trappan, och ett ljusfat. Ett sånt här ljusfat kan man ju även använda till adventsljusstake om man har 4 ljus, men jag ville tända alla ljus direkt så det får bli en traditionell adventsljusstake med smala ljus i år, tror jag..

2 kommentarer till Snart första advent

  1. sofia skriver:

    Hej!

    Va fina! Måste fråga Var har du hittat de där fina vita dekorationerna på ljusfatet( renen o krumelurerna) ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier