Julplanteringar och dekorationer

Skriven den 11 december, 2012

Nu har min sockerlåda gått från hösttema till jultema med enkla medel som några julkulor, snöflingor och utbytta ljus. I mammas silverskål har jag gjort en plantering med hyacint, tazetter och echeveria.

Nästa plantering är med minijulstjärna, höstglöd och murgröna. Den hängande amaryllisen har jag dekorerat med ullgarn och en stjärna och hängt upp med en silvertråd. Man vattnar den i stjälken och den håller sig faktiskt riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier