Nyårsfint

Skriven den 29 december, 2012

  nyårsdekoration1nyårsdekoration3

På nyårsafton blir det fest här med fina vänner. Idag har jag förberett lite genom att göra denna plantering som ska stå på bordet. Jag har inte planterat i jord utan istället lindat mossa runt tazetterna, man kan vattna dem genom att spraya lite på mossan. Echeverierna har jag lindat med spansk mossa. Sen har jag pyntat med massa roligt pynt som t.ex. kanel, julkulor (turkos och rosa för att det inte skulle vara så juligt), snö, filtstjärnor mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier