Tips inför påsk

Skriven den 3 april, 2014

Såhär kan man fixa festfint med lökväxter. I den här planteringen har jag bara lindat lite sisal runt jorden och ställt ner påskliljorna i vasen.

I de låga dekorationerna har jag tagit bort all jord från lökarna och lagt dem ner på fatet och i skålen. Sen växer de uppåt mot ljuset. För att de ska hålla sig fina lite längre kan man spraya vatten på dem med en sprayflaska (istället för att vattna vanligt – blir inte så snyggt med massa vatten stående i fatet). Har dekorerat med sisal, pärlor, sjösten mm.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier