Blommor till kyrkan

Skriven den 18 april, 2014

blogg-kyrkblommor4blogg-kyrkblommor5Här kommer bilder på två dekorationer jag gjort till Pingstkyrkan i Skövde. Vi är fyra stycken som har hjälpts åt att dekorera med blommor, tyg och pompoms och detta var mitt lilla bidrag.

blogg-kyrkblommor3Den höga dekorationen är ca 1 meter hög.

Som ni kanske sett i tidigare inlägg så gillar jag att dekorera med lökväxter, ta bort jorden och låta löken synas. Så det fick bli en sån dekoration även här. Kanske kommer bild på den jag gjort hemma också i ett senare inlägg.

Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier