Droppformad brudbukett

Skriven den 12 juli, 2014

Den här droppformade brudbuketten i vitt och lila har jag och en kompis (Beatrice Fenelius) gjort tillsammans. Vi har använt oss av kvistrosor, orkidé, brudslöja, ruskus, murgröna och texasgräs. Det var väldigt roligt att få göra den tillsammans med Beatrice och få bolla lite tips och idéer med varandra.  Vi + bruden blev nöjda med buketten :)

2 kommentarer till Droppformad brudbukett

  1. Beatrice Fenelius skriver:

    TACK så jättemycket för all hjälp! Buketten blev ju hur bra som helst! :) jag lånar en av dina bilder :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt namn är Sandra Forsberg. Jag har läst en floristutbildning i Töreboda och startade denna blogg när utbildningen började. Jag har skrivit om det jag gjort under utbildningen och nu fortsätter jag att blogga om blommor.

Kategorier